Gruppen-3a-328x120

Hanna Nilsson (SD) är omogen

Hanna Nilsson (SD) är omogen

INSÄNDARE. Hanna Nilsson (SD) försöker bortförklara och negligera sina uttalanden om Markan och dess personal genom att i Frilagt den 21/1 2021 säga att hon nu ångrar att hon uttryckte sig som hon gjorde på Facebook och Frilagt. Hon säger att hon är en ”spontan, rak och ärlig person” och därför kan sådana här feluttalanden hända. I efterhand har Hanna Nilsson nu kontrollerat att hennes beskyllningar mot Markans personal ej var riktiga. Det kan kanske ligga något i att Hanna Nilsson är spontan men jag skulle mer kalla henne för naiv och ostrukturerad. Men att Hanna Nilsson anser sig vara rak och ärlig är att ta i. Det kan inte kallas ärligt att basunera ut oriktigheter utan att ta reda på fakta. Det kan inte heller kallas rakt när man ändrar åsikt ideligen. T ex ett ungdomens hus först i stadsparken (för ca 25 milj kr). Sedan köp av gamla postterminalen (för ca 30 milj kr) för inrättande av ungdomens hus och nu T4 matsal väldigt långt från centrum till okänd kostnad.

Ett annat exempel på ej rak linje: Hanna Nilsson röstade för att stänga Sösdala badhus. Sedan ville Hanna Nilsson göra gym i badhuset och nu vill hon öppna badhuset igen. Hanna Nilsson röstade dessutom inte på sin egen budget utan på alliansens budget där inga medel finns avsatta för något av dessa av henne förordade projekt.

Hanna Nilsson är inte vuxen uppgiften som kommunalråd.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Ulrika Barnekow (FV)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se