torsjö live vers2

Svar till Håkan Spångberg

Svar till Håkan Spångberg

INSÄNDARE. Kul att du följer fullmäktige, det borde fler göra. Sedan att du väljer vad du ska rösta på utifrån beslutet om att förbjuda tiggeri är ju bara att beklaga. Det borde finnas viktigare saker som väger tyngre när du gör ditt val. Beslut som jag tror är av större vikt för kommunens invånare, mötesplats Ljungdala, markan, Sösdala simhall, föreningsbidragen, kommunikationer, äldrevården, satsningar för att få ner arbetslösheten i kommunen, byggandet av bostäder, resurser till skolan, stödet till studieförbunden med mera men för dig är den avgörande punkten att förbjuda tiggare, skrämmande för mig och de som tror på Hässleholm som stad.


Anders Wallentheim
Socialdemokrat

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se