torsjö live vers2

Wallentheim längtar tillbaka

Wallentheim längtar tillbaka

INSÄNDARE. Herr Wallentheim (S) längtar tydligen tillbaka till de tider då innehållslösa artighetsfraser och färdigskrivna politiska deklarationer fick dominera den politiska debatten i Hässleholm. Vilken dröm för yrkespolitikerfamiljen Wallentheim (S) om så skulle bli fallet. Låt mig då göra herr Wallentheim besviken eftersom vi i Folkets väl självklart kommer att fortsätta att driva vårt politiska program (folketsval.se) vilket är baserat på en sund ekonomi utan skattehöjningar. Samtidigt kommer vi att fortsätta granska det politiska arbetet i Hässleholms kommun och, vid de tillfällen det är aktuellt, offentliggöra inkompetens och självgodhet oavsett vilket parti det rör sig om. Slutligen kan jag dock konstatera att herr Wallentheim och jag tydligen är överens om en sak. Det är att vi båda uppmanar alla kommuninnevånare att följa kommunfullmäktigedebatterna på webbTV på kommunens hemsida. Här avslutar jag denna debatt för min del.

Björn Widmark

Gruppledare för Folkets väl

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se