torsjö live vers2

Lättskrämd i ”sossebubblan”

Lättskrämd i ”sossebubblan”

INSÄNDARE. Anders Wallentheim är tydligen lättskrämd inne i sin sossebubbla. Han har också en lätt fördomsfull attityd till min förmåga att analysera politiken och fatta beslut avseende vilken röstsedel som ska nyttjas.
Det blir kanske så när man sitter på höga hästar.
Det faktum att jag under inga omständigheter skulle rösta på det parti han företräder bygger på bredare underlag än just ställningstagandet i tiggerifrågan. Men den frågan i sig är av stor betydelse. Det förvånar kanske herr Wallentheim att det fortfarande finns medborgare som faktiskt följer debatten, analyserar densamma samt, fräckt nog måhända, tar sig friheten att ha en annan syn på vad som är bra samhälle.
Jag är tämligen säker på att vi rör oss i helt skilda miljöer och därför har helt olika förhållningssätt till samtiden. Men herr Wallentheim kan vara säker på att jag inte är ensam i mitt synsätt.
Som medborgare och uppdragsgivare väljer de företrädare som jag anser företräder mig och kommunkollektivet bäst.


Håkan Spångberg, medborgare

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se