torsjö live

Var tacksamma för Björn W

Var tacksamma för Björn W

INSÄNDARE. Befolkningen i Hässleholms kommun ska vara tacksamma som har Björn Widmark och Folkets Väl. De ifrågasätter ständigt slöseriet med invånarnas skattepengar på felaktiga investeringar, och andra huvudlösa beslut som ofta tas i svågerpolitikens anda i kommunfullmäktige. Detta framkallar ofta ömma tår, inte minst bland Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Det visar bara att sanningen svider.

Den som någon gång har följt kommunfullmäktiges möte, ser genast att Björn W. alltid är mer påläst och förberedd än vissa andra ledamöter.

Så fortsätt Björn W. och Folkets Väl: att föra fram de åsikter som delas av de flesta av Hässleholms invånare, och ifrågasätt svågerpolitik och dåliga idéer som dyker upp i kommunfullmäktige. Folkets Väls stigande siffror vid nästkommande val, kommer att tala sitt tydliga språk.

Cristel Andersson, Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se