torsjö live

Slutreplik till Ulf Nilsson

Slutreplik till Ulf Nilsson

INSÄNDARE. Jag ska inte trötta övriga läsare i onödan utan tänker bara i denna slutreplik kort belysa några delar av Ulf Nilssons senaste inlägg.

Herr Nilsson verkar tro att jag representerar något mer än mig själv. Låt mig klarlägga att jag representerar enbart mig själv. Min uppfattning att att flertalet av nutidens politiker inte har sina uppdragsgivares bästa för ögonen är baserad på vad som i dagsläget ofta beslutas i kommunfullmäktige eller i riksdagen. Av debatten att döma gör jag bedömningen att jag inte är ensam i mitt synsätt.

Herr Nilsson uppskattar inte min ton i inläggen. Jag får väl försöka stå ut med det. Vem vet, jag är kanske inspirerad av justitie- respektive försvarsministern, bägge sossar, som i sociala medier och debattartiklar verkligen bidrar till ett så kallat hyfsat debattklimat. Den initierade kan på internet söka fram deras bidrag för att hyfsa debatten. Skriver jag med ironisk underton.

Herr Nilsson får gärna tycka att Sverige har en skyldighet att låta andra länder lösa sina sociala problem genom att låta sina medborgare sitta och tigga i Sverige. Jag är av diametralt motsatt åsikt.

Avslutningsvis så uppfattar jag det som att vi i alla fall är ense på en punkt. Vi har alla rätt att tycka, tänka och kommunicera vad vi vill.

Men vi har uppenbarligen totalt olika synsätt hur det ideala samhället ska se ut. Och det lär inga argument på denna sida ändra på.

Håkan Spångberg, medborgare.

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se