torsjö live

MP är ohälsosamt

MP är ohälsosamt

INSÄNDARE. Det visar sig gång på gång att Miljöpartiet är ohälsosamt och farligt för Sverige.

I regeringen driver MP igenom ödesdigra beslut inte bara vad gäller en alltför frikostig migrationspolitik. Man stryper också rena energikällor som kärnkraft, så att vi är tvungna att importera riktigt mögig el från Polen och Tyskland. Människor i södra Sverige tvingas betala hutlösa elpriser, p g a Miljöpartiets inkompetens. MP vurmar för diverse elfordon, men tycks tro att det bara är att köra in en kontakt i väggen, så kommer det automatiskt el. Sossarna med sitt maktbegär, stöder MP:s energipolitik. Detta genom en som vanligt arrogant och inkompetent Anders Ygeman. Verkar som om ministerposterna lottas ut numera.

Vad gäller tiggeriet i Hässleholm, så påstår Miljöpartiet och Dolores Öhman, att man ser till mänskliga rättigheter när det gäller detta.

Vad gäller mänsklig värdighet och att sitta och förfrysa, betyder tydligen inget för MP och Öhman. Om MP m fl värnar så mycket om tiggarna, och anser att deras hemländer inte behöver ta ansvar för dessa, så är det ju inte mer än rätt att MP, Öhman m.fl. tar hem tiggarna till sig, ger dom mat och logi, och pengar, så slipper de ju dessutom sitta och tigga längre.

Det här med att benämna Hässleholms befolkning som en brun kraft är väl ändå t o m under Dolores Öhmans värdighet?

Gör nu allihop er plikt vid nästa val. Se till så att Miljöpartiet hamnar under 4-procentspärren.

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se