torsjö live vers2

Alla badhus åt alla?

Alla badhus åt alla?

INSÄNDARE. Hanna Nilsson (SD) påstår att alla badhus ska behållas och jag utgår från att även Vinslövs friluftsbad ska få vara kvar också i fortsättningen. Varför vara så generös mot alla badhus och inte friluftsbadet?
Vidare skriver Hanna Nilsson att det är minst 25 röster som tar besluten i partiet. Frågan blir: finns det ingen av dessa 25 som kan tänka klart och utifrån ekonomiska aspekter inte kan inse att det är en omöjlighet, eller är alla lika korkade? Dessutom påstår hon ”att badhus som vi har haft råd med i 50 år helt plötsligt är omöjliga att ha råd med.” Handen på hjärtat bästa Hanna Nilsson, om de är så eftersatta och nedgångna, så bevisar det att vi inte har haft råd att ha dem kvar, eller att vi ska behålla dem i all evighet. Tala gärna om för skattebetalarna om det ska lånas till underhåll och drift, eller anslagsfinansieras? 
Som vanligt drar hon ”invandringskortet”, som för övrigt SD gör i alla sammanhang, inte minst i kommunfullmäktige. Om S och SD ska fortsätta att tävla i ”populism”, tycker jag synd om skattebetalarna. Dessutom ska alla skolor vara kvar, trots att friskolereformen ”utarmar” den kommunala skolan. Förr eller senare tvingas vi lägga ner kommunala skolor, stora som små. Ska dessa stå tomma och vittna om ”galen” tid, då marknaden (riskkapitalisterna) tog över en fungerande skola. SD har ju en gång varit emot vinster i välfärden, men har vänt på klacken och ställt in sig i det borgerliga ledet.


Lars Nord, Fritänkare och outsider

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se