torsjö live vers2

Vad vill centern?

Vad vill centern?

INSÄNDARE. Redan som lite tog mina föräldrar med mig ut i naturen. När jag blev äldre var jag med i scouterna och som vuxen har jag campat, tältat, fiskat och plockat svamp.
Det som gett mig möjligheten till allt detta är den svenska allemansrätten något som många ansett vara synonymt med vårt underbara land. Alla skall ha rätt att röra sig och vistas i vår natur, plocka bär och svamp. Att som scout bygga vindskydd eller tälta en natt har gett mig härliga minnen. Är det Centerpartiets mening att nu göra åverkan på allemansrätten? Att hindra kommande generationer att vistas i och njuta av naturen? Vore tacksam för svar på denna heta fråga tror att många vill veta detta innan vi går till val nästa gång.


Anders Wallentheim, socialdemokrat

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se