torsjö live vers2

Uttröttad fritänkare

Uttröttad fritänkare

INSÄNDARE. Vi ser i dessa spalter en ”uttröttad” fritänkare och outsider Lars Nord ta statligt ägda SVT i försvar. Nord har säkert på sin skattsedel sett att han bidrar ekonomiskt till denna politiskt korrekta mediejätte med sin alldeles egna agenda. Detta vare sig han eller andra vill eller inte.
Frågan kan ställas huruvida Lars Nord agerar ”politiskt korrekt” likt SVT men förhoppningsvis är han intresserad av att vi fortsatt kan leva i ett fritt demokratiskt Sverige. Detta förutsätter i hög att också SVT kritiskt kan granskas. SVT ägs som nämnts av oss gräsrötter med ytterst små möjligheter att där komma till tals.
Nå till sist är det föga förvånande att SVT och dess VD inte svarar på undrande ägare och gräsrötters frågor. Om VD i sitt elfenbenstorn inte bryr sig eller inte tycker sig ha tid att svara tycks SVT för övrigt inte lida brist på vare sig personal eller ekonomiska resurser.


Ronny Larsson i Kvistalånga

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se