logga-ligg-tjock

Jag har inte räknat fel

Jag har inte räknat fel

INSÄNDARE. Göran Jönsson, vi kommer att ha sju badhus/friluftsbad i kommunen. Jag tar det igen: Qpoolen, Tyringe, Bjärnum, Sösdala, Hässlehomsgården, Friluftsbadet i Vinslöv, samt om fem år det nya badet på Österås. GJ har tydligen svårt att läsa innantill. Jag har inget emot servicen i kransorterna men jag har förmågan att se det orimliga i att skattebetalarna ska stå för alla dessa kostnader som det innebär att underhålla och i all evighet driva sju badanläggningar i framtiden. Jag är inte på något sätt missunnsam mot  kransorterna, men till skillnad mot S och SD med flera, är jag realist. Än mindre lider jag av något hat till nämnda orter. Det enda hat jag har, är till hatet självt. Hatet är totalt ofruktsamt och leder ingen vart.
Malmö har ca 350 000 invånare och skulle vi räkna upp antalet badhus/friluftsbad i paritet med Hässleholms invånarantal, så skulle Malmö ha 49 badhus/friluftsbad. Jag har inte räknat dem, men utgår från att så inte är fallet. Slutsatsen måste bli att ”lilla” Hässleholm kommer att ta sig ”vatten” över  huvudet om man tror att det går att driva alla dessa bad (sju st) i framtiden. 


Lars Nord, Fritänkare och outsider

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se