Gruppen-3a-328x120

En fascinerande slutsats

En fascinerande slutsats

INSÄNDARE. För att inte trötta ut Frilagts läsare så ska jag knyta ihop replikskiftet med Stanley Hallström.
Jag skrev att det var OK att Stanley uppskattade Public Service (PS). Jag skrev också att han får försöka leva med att jag har annan syn på vår tvångsfinansierade PS. Det senare verkar tydligen vara svårt att hantera.
Stanley behöver inte bekymra sig om att jag sitter i bubbla och ”försöker skapa en alternativ verklighet”. Jag tar del av allehanda nyhetsförmedlare, inklusive sådana som jag antar att Stanley inte själv tar del av. Eftersom jag enligt subjektiv uppfattning är någorlunda normalbegåvad så klarar jag av att sortera och värdera nyhetsflödet. 
Apropå att vara konkret. Tydligen har PS, enligt Stanley, alltid kritiskt granskat och sakligt samt opartiskt rapporterat om den migrationspolitik som bedrivits i Sverige i ett antal decennier. Jag, och flera med mig, har missat denna granskning och rapportering helt. Och då har jag, utom på senare år, ändå tittat en hel del på PS. 
Tydligen är alla som har synpunkter på PS och dess opartiskhet och saklighet högerextremister. En fascinerande slutsats som är något av en överraskning för mig. Skulle tro att jag inte är ensam om att bli förvånad över att bli inföst i den fållan.
Jag kan återigen konstatera att Stanley och jag verkar har fundamentalt olika uppfattning i hur man bygger det goda samhället. Och så lär det förbli.
Men det är OK för min del. Jag hoppas att Stanley också kan acceptera detta.
Väljarna avgör.

Håkan Spångberg
Bekymrad medborgare

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se