logga-ligg-tjock

Widmark förnekar sig aldrig

Widmark förnekar sig aldrig

INSÄNDARE. Att Björn Widmark försöker mästra andra genom påhopp av olika slag känner alla till som brukar följa fullmäktige i Hässleholm. Det finns nog ingen annan ledamot som beter sig som BW eller som fått så många tillsägelser av ordföranden. Personliga påhopp oftast på kvinnor men även på oss män visar på dåligt omdöme och en sällan skådad oförskämd härskarteknik. Men ni som brukar följa fullmäktige vet ju hur nämnda företrädare gärna raljerar kring andra ledamöter. Nu till sak frågan BW talade sig varm om att använda 12 platser på Högalid samt platserna som enligt honom finns att tillgå i Vinslöv. Märkligt att föreslå dessa då han i svaret eller påhoppet på mig anser att Folkets väl värnar kvalitet och att personer skall placeras i sina hemorter.
Att sedan försöka göra sig lustig över att jag har synpunkter på ett privat företag som ofta är ute i blåsväder och som skapar sina vinster med hjälp av låg bemanning och icke utbildad personal. Jag arbetar för ett privat vårdföretag som konkurrerar med kvalitet och kompetens med bra grundbemanning och endast fast anställd personal som är utbildad. Att BW på fullmäktige dessutom gav sig på Hanna Nilsson kommunalråd för SD och ansåg att hon inte hade koll på kommunens boende blir lite löjligt när han själv har så dålig koll trots att FV är representerade i omsorgsnämnden.
Men återigen lyssna på fullmäktige via webben och avgör själva om BW uppträder och utrycker sig på ett sätt som hör hemma i kommunens högst beslutande församling.

En fullt vaken

Anders Wallentheim, Socialdemokrat

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se