FRILAGT5-01

Att våga svara för sig

Att våga svara för sig

INSÄNDARE. Med tanke på det stundande valet är det dags för politiker-etablissemanget att svara för sig. Det förutsätter att landets gräsrötter ges möjligheter att på insändarsidor och annorstädes komma till tals.Säkert finns det politiker och andra potentater som känner sig utpekade och misstänkliggjorda på denna sida. De må så vara men då infinner sig frågan varför makthavare alltför sällan väljer att svara för sig. Utmärkta möjligheter till genmäle finns! Undertecknad och säkert många med mig upplever meningsutbytet och den demokratiska debatt som äger rum på denna sida som både uppfriskande och upplysande. En sida som för övrigt är en av lokaltidningarnas mest lästa. Så, politiker och potentater huka er inte i bänkarna och göm er inte bakom en mur av tystnad! Låt gräsrötter, medborgare och väljare ta del av era genmälen! Till sist vänder vi oss till våra värderade insändarredaktörer. Ni har förhoppningsvis inte rödpennan utan demokratins vita gåspenna i er hand.

Ronny Larsson i Kvistalånga

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se