torsjö live vers2

Omvändelse under galgen?

Omvändelse under galgen?

INSÄNDARE. Miljöpartiet har nu fastställt sin nomineringslista inför valet och poängterar att man tänker göra skillnad på riktigt. Varför gjorde man inte det när man röstade för en exploatering av Paradiset? En lite senkommen ”programförklaring”! Man säger vidare att man vill utveckla och göra kommunen ”grönare och skönare”. Att man i fortsättningen tänker verka i den riktningen, bådar ju gott, men varför i all världen inte ha verkat för det hittills, när det gällde Paradiset, är högst anmärkningsvärt. En omvändelse under galgen kanhända!


Lars Nord, Hässleholm

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se