torsjö live vers2

Kalle Anka-kommunen i repris

Kalle Anka-kommunen i repris

INSÄNDARE. När jag läste i Norra Skåne den 1 april om olaglig höjning av p-böter på handikapplats, utgick jag från att det var ett aprilskämt. Men senare vidimerade Frilagt att det stämde. Man kan dra den slutsatsen att i spåren efter fake news-debatten, har tidningarna blivit mer försiktiga med dylika skämt.
Att Kalle Anka-kommunen åter har utmärkt sig, är inget att förvånas över. Nu var det S och C som såg till att höjningen blev för stor. SD och FV avstod från att rösta och därmed var restalliansen i minoritet. Således får S och C ta på sig fadäsen. Man kan undra vad man har en kommunjurist till, han var tydligen inte tillfrågad innan beslut. 
Att rösta på något parti i stundande val kan inte vara lätt för kommuninvånarna, då det knappast är något parti som sticker ut och vill ta ansvar för sina ”dåliga” beslut. Undantaget är Folkets väl, men deras klimatpolitik avskräcker. Återstår att ta en blank röstsedel och rösta på det oberäkneliga Kalle Anka-partiet eller det förvirrade Långben-partiet. Det kan knappast bli sämre. I varje fall inte mer oberäkneligt eller förvirrande. 


Lars Nord, Hässleholm

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se