torsjö live vers2

Haveri på Q-poolen

Haveri på Q-poolen

INSÄNDARE. Då var det dags igen. Q-poolen får stänga några dagar, för att en pump har havererat och några ventiler, som inte fungerar. Hur länge skall detta fortgå? Det händer titt som tätt, att det sker något på Q-poolen, som gör att man får stänga någon eller några dagar. Det kan inte hålla på så här. Detta drabbar då t.ex. S 71:s simskola och simträning hårt. Vi har just nu fler barn i simskolan, än vad vi haft på länge, som blir påverkade av detta. Även tävlingssimmare, som satsar på sin simning blir drabbade. Drabbade blir också allt skolsim. Det är också jobbigt för personalen. Detta måste man också tänka på.

Q-poolen skall hålla minst 3 år till, om man nu kommer till skott och kan plocka fram ett anbud från en entreprenör på en ny simhall. Jag hoppas att man gör detta fort och att de politiker och tjänstemän, som skall sköta detta, verkligen gör detta och har kolla på det. Det var lite si och så med detta för några veckor sedan. Jag hoppas att man nu sätter gasen i botten, för just nu känns det tveksamt, att Q-poolen skall hålla 3 år till.

Mikael Björklund, S 71

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se