Gruppen-3a-328x120

Liberalerna och företagsfrågorna

Liberalerna och företagsfrågorna

INSÄNDARE. Liberalerna skriver i sin insändare hur dom har fört samtal med lokala företagare och att man har kommit fram till ett åtgärdsprogram med saker som dom vill förbättra. Man tar sig för pannan. Liberalerna har funnits med i styret sedan valet 2006 och fram till dags datum med undantag för två år 2015–16. Först nu under det senaste året har ni börjat prata med de lokala företagen och det har resulterat i ett åtgärdsprogram. Frågor som ni tar upp i insändaren handlar om kompetensförsörjning, bemötande och attityder, tillståndshandläggningen, upphandling med mera. Synpunkter och kritik kring dessa frågor har funnits med i svaren från företagarna i ett flertal undersökningar under många år. Varför har ni inte gjort något tidigare? Det är inte konstigt att vi ligger så lågt i näringslivsrankingen. Blir intressant att se när Liberalernas åtgärdsprogram kommer på kommunstyrelsens dagordning. För om man menar allvar med sin insändare så borde vi se lite action inom kort. Det finns mycket som behöver förändras för att förbättra vår kommun, men med denna rasande takt som Liberalerna arbetar så lär det inte hända på årtionden.

Socialdemokraterna
Lena Wallentheim
Joachim Fors

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se