torsjö live

Socialdemokraternas löften bryts som vanligt

Socialdemokraternas löften bryts som vanligt

INSÄNDARE. Sverigedemokraterna har under cirka ett års tid stått på Stortorget i princip varje lördag för att möta och samtala med våra kommuninvånare. Vi har kanske en eller två gånger sett skymten av ett annat parti. I övrigt har vi varit ensamma med detta intresse av att möta kommuninvånarna. Vi blev då positivt överraskade när vi i Frilagt kunde läsa att Socialdemokraterna nu lovade att stå på torget på lördagarna. Döm till vår förvåning då vi de senaste lördagarna inte har sett röken av några socialdemokrater på torget. Redan innan valet börjar Socialdemokraterna att bryta sina löften, precis som vanligt. Vissa ränder går aldrig ur. Välkomna till torget på lördagarna för att möta Sverigedemokraterna, det enda partiet som kommer från en gräsrotsrörelse och som vill göra allt för att Hässleholm ska bli Skånes bästa stad att bo och leva i.

Hanna Nilsson
Ordförande SD Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se