torsjö live

Miljöpartiets köttbullsmotstånd hjälper inte klimatet

Miljöpartiets köttbullsmotstånd hjälper inte klimatet

INSÄNDARE: ”Klimatåtgärd: Veganfärs ersätter kött på äldreboende” Denna rubrik möttes vi nyligen av i NSK -KB. Inte oväntat dyker ett namn upp i texten, nämligen Dolores Öhman. Om någon undrar: miljöpartist och hör och häpna ”hållbarhetscoach” på Hässleholms Miljö.

På fullt allvar tycks hon vara motståndare till svensk husmanskost, nämligen köttbullar med tillbehör. En klassiker för de äldre på exempelvis äldreboende i vår kommun. Nämnda miljöpartist tycks på fullt allvar tro att om våra äldre tvingas avstå från köttbullar skulle detta kunna påverka jordens klimat. Orden extremism och urbota dumt flimrar förbi i den klara vårluften.

Nå, vi tycks se ett miljöparti som är i högsta grad ifrågasatt, inte minst av gräsrotsväljarna. Partiet återfinns förhoppningsvis efter valet inte i riksdagen eller som köttbullsmotståndare i Hässleholms Kommun.

Ronny Larsson i Kvistalånga

Ytterligare inlägg i ämnet:
Lars Nord: Storm i vattenglas
Dolores Öhman (MP): Respektera fakta och god ton

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se