torsjö live vers2

Hearing om landsbygden i Farstorp

Hearing om landsbygden i Farstorp

Bo och leva på landsbygden, är temat för en offentlig hearing i Farstorps bygdegård på måndag kväll, den 15 augusti. Arrangörer är Centerrörelsen i Farstorp, men alla partier som idag sitter i kommunfullmäktige i Hässleholm är representerade.

Enligt inbjudan inleds samlingen med att varje partis företrädare får presentera sin landsbygdspolitik på max två minuter. Därefter går kvällens moderator, Kim Pettersson, igenom ämnesområde för ämnesområde som berör landsbygden med frågor till partiföreträdarna. Publiken får också möjlighet att ställa frågor. Det blir alltså inte en direkt debatt mellan partierna.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Anmälda politiker är Lina Bengtsson (M), Christer Caesar (KD), Anders Edwall (C ), Agneta Olsson Enochsson (L), Jonas Klein (FV), Hanna Nilsson (SD), Lena Wallentheim (S), Magnus Åkeborn (V) och Dolores Öhman (MP).

Hearingen inleds klockan 19.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se