SD Hässleholm ser problemen komma

INSÄNDARE. Vi har de senaste veckorna fått uppleva otryggheten komma närmre oss och breda ut sig i vår kommun. Skjutningar, bomber, misshandel och vandalisering, detta är vad vi hässleholmare kan se som vår nya vardag.

Sverigedemokraterna i Hässleholm har länge varnat för utvecklingen och vi är inte förvånade av den verklighet vi nu står inför. Redan i november 2021 föreslog SD att man skulle starta upp en kommunal väktarorganisation som helt utgår i kommunens egen regi. Tyvärr var vi det enda partiet som var för denna satsning.

För oss är tryggheten i våra kommuninvånares vardag prioriterat och vi kommer kämpa hårt för att lugnet åter infinner sig i vår kommun.

Vi är sverigedemokrater och vi ger oss inte förrän Hässleholm är Skånes bästa och tryggaste kommun.

Hanna Nilsson (SD)
Ulf Berggren (SD)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com