torsjö live vers2

Mäns våld mot kvinnor måste få ett slut

Mäns våld mot kvinnor måste få ett slut

INSÄNDARE. Vad är det för fel på vissa män?!

Lyssnar på debatten på tv om mäns våld mot kvinnor. 23 800 övergrepp anmälda på ett år!!!

Det är fan i mig inte klokt! Detta är vilket vissa tror inte något invandrarproblem utan detta har pågått i decennier och i över 90 procent av fallen är offret och gärningsmannen bekanta. Det finns inga förmildrande omständigheter överhuvudtaget. Mäns våld mot kvinnor måste få ett slut!

Vi män som av någon anledning misstänker eller vet om övergrepp av fysisk eller psykisk natur har ett ansvar att agera, anmäla och gå i täten för att få stopp på detta. Det är INTE kvinnors ansvar, det är mannens!!!

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Anders Wallentheim

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se