torsjö live vers2

Omvänd Robin Hood-politik

Omvänd Robin Hood-politik

INSÄNDARE. Läste i tidningen att Hässleholms kommun drar in fria resor för deltagande i LSS daglig verksamhet och räknar med att spara en miljon samt stänger ett LSS-boende,. Det är tydligen lätt att ta från utsatta grupper medan man gynnar välbetalda kommunala tjänstemän. Samma vecka kan man läsa att förre kommundirektören som sagt upp sig själv får behålla sin lön på 107 000 i månaden i ett år för att vara “”tillgänglig”, kostnad för skattebetalarna nästan 1, 8 miljoner.

Kommunalråden Lars Johnsson, Hanna Nilsson och Lena Wallentheim har tydligen godkänt den här uppgörelsen och försvarar den trots att den nye kommundirektöreninte verkar ha något större behov av att ha en mentor tillgänglig,

Till de som har tagit beslutet kan jag bara säga att ni totalt saknar respekt för kommuninnevånare, kommunanställda och skattebetalarna.

Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket.

Håkan Östlund

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se