torsjö live vers2

Utopi att M skulle samarbeta utan KD

Utopi att M skulle samarbeta utan KD

INSÄNDARE. Det är en utopi att tro att Moderaterna skulle gå in i en ”samregering” med Socialdemokraterna  utan att ha KD med sig. Nej då vore det nog mer rimligt att tro att M tar med sig KD och S tar med sig V eller C. Med KD och V har dessa båda ”stora partier” vars ett jämbördigt ytterkantsparti att luta sig mot och når majoritet med 32 mandat.

En lämplig fördelning vore kanske att S och M båda får ett kommunalråd vardera medan V och KD fick vars ett halvtids kommunalråd. Kommunstyrelsens ordförande kunde sedan delas upp på heltidsråden med växling efter halva tiden till nästa val.

Att fortsätta att schabbla skulle bara spela SD i händerna som jag ser det. Och det är väl inte partierna på vänsterkanten betjänta av. Och inte heller kommuninvånarna.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Håkan Månsson, Sösdala

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se