torsjö live vers2

Fel attityd hos alla partier i Hässleholm

Fel attityd hos alla partier i Hässleholm

INSÄNDARE. Den politiska situationen i Hässleholm är helt under all kritik. Alla partier har ett helt felaktigt hållningssätt. Det huvudsakliga syftet för att försöka upprätta förtroendet för Hässleholms politiker är att man gemensamt ser till att få bort Hanna Nilsson från alla poster. Hon har visat sig inte mogen/redo att axla det uppdrag hon påtagit sig och nu ”ockuperar”, hon saknar flera viktiga egenskaper.

Sverigedemokraterna måste inse att Hanna Nilsson kommer att vara en belastning för dem framöver. Speciellt nu när hon tydligt visar att hon vill och är en del av det politiska etablissemanget. Om ni slår era huvuden ihop i er partigruppkan ni kanske komma fram till en vettig tanke.

Socialdemokrater och moderater, se till att ni kan få ihop ett alternativ till SDs minoritetsstyre. För Hässleholms bästa, lägg de värsta skiljaktigheterna åt sidan och tillvarata det som ni kan samarbeta om. Om var och en av er tar med ETT samarbetsparti såkommer ni upp i majoritet. Bråka inte om vilken som ska ha med flest stödpartier. Jobba långsiktigt och gör ert bästa för att nå bättre resultat nästa val så att ett tydligt majoritetsstyre kan skapas.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Och bråka inte om vem som ska vara högsta kommunalråd, det är bara en position med onödigt hög lön. Det blir bara löjligt när ni bråkar om det.

Inger Bodelsson

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se