torsjö live vers2

Inga falska flaggor

Inga falska flaggor

INSÄNDARE. Harriette Holmberg har delvis rätt i sin insändare när det gäller mina personliga åsikter och värderingar. Jag anser mig ha humanistiska värderingar med grundbult i allas lika värde och lika rätt till en människovärdig tillvaro. Däremot har Harriette fel när hon menar att detta handlar om ett påhopp mot SD. Jag debatterar gärna SD:s politik med henne i ett annat forum om hon känner ett behov av det. Jag använder mig inte av falska flaggor (som Harriette skriver) för att framföra sakfrågor utan som Hanna själv tidigare uppgett i en intervju med media så är mina värderingar och åsikter ingen hemlighet. Detta handlar och har alltid handlat om en persons agerande i sin position som folkvald politiker. Det är Hannas agerande vi har ifrågasatt, hennes bristande omdöme, suspekta handlingar samt ovilja att göra rätt och avgå från sin maktposition inom lokalpolitiken. Den enda som svärtar ner partiet är Hanna själv!

Saskia Titman

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se