torsjö live vers2

Bättre budget än på länge?

Bättre budget än på länge?

INSÄNDARE. Nu har regeringen presenterat SD:s budget för 2024. Snart kommer oppositionens olika budgetförslag. Även lokalt kommer budgetar att läggas fram av såväl de lokala regeringarna som opponenterna.

För Hässleholms del torde det bli bättre än på länge. Detta i vart fall om man ska utgå från majoriteten och vad de har gått ut med. ”Inflationen är hög” och även föreningar drabbas av detta, sa kommunalrådet Lena Wallentheim (s) som tycker att det är självklart att partistödet ska höjas med cirka 9 procent.

Detta borde i rimlighetens namn innebära att föreningarna kan förvänta sig höjning av de olika kommunala bidragen i minst samma grad. Detta allra helst som man under senare år fått se sina bidrag minska år efter år.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Håkan Månsson, Sösdala

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se