Gruppen-3a-328x120

Miss Li till Torsjö Live – ”en av Sveriges största”

Miss Li till Torsjö Live – ”en av Sveriges största”

– Det råder inga tvivel om att Miss Li för tillfället är en av Sveriges mest folkkära artister, skriver Torsjö Live i ett pressmeddelande på tisdagen och berättar att hon kommer till Torsjöscenen fredagen den 28 juni 2024.

Bilden visar Miss Li.
Miss Li är bokad för Torsjö Live 2024. Foto: Sony Gustafsson

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Miss Li är det andra artistsläppet inför festivalens tioårsjubileum nästa år. Det första var Earth, Wind & Fire med originalmedlemmarna Al McKay och Michael Harris, ett band som hade sin storhetstid på 70- och 80-talen.

Nu står det klart att en artist som blivit alltmer känd det senaste decenniet och vars låtar ständigt spelas på radio också kommer att medverka. Miss Li utnämndes till Årets kvinnliga artist 2022 på Rockbjörnen och tillskrevs titeln Sveriges mest streamade artist 2021 då hon också belönades med två Grammisnomineringar och två P3-guldnomineringar. Hon har över 500 miljoner Spotify-spelningar globalt.

Miss Li gav 2006 ut singeln Oh Boy som blev hennes stora genombrott. Bland hennes hitlåtar finns också bland annat Lev nu dö sen, Komplicerad, X och Hälsa Gud.

– Det är med kraft, lekfullhet och intensiv scennärvaro som hon fångar sin publik och berör både på djupet och i stunden, skriver Torsjö Live i pressmeddelandet med rubriken ”En av Sveriges största!”.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se