torsjö live vers2

Beklagligt med försenad järnväg

Beklagligt med försenad järnväg

INSÄNDARE. Följetongen om Sydostlänken fortsätter och det senaste är att regeringen har gett Trafikverket order om att se över kostnader för projektet. Detta innebär ytterligare förseningar och inte som planerat byggstart 2028. Sydostlänken är en 58 km lång järnväg mellan Älmhult och Karlshamn som kan innebära stora möjligheter för näringslivet i nordöstra Skåne och Blekinge. I och med den skulle trafikproppar i Skåne minskas. Projektet ligger helt rätt i tiden och den befarade förseningen är beklaglig. Min förhoppning är nu att oppositionen kan driva på i ärendet och jag ser fram emot att denna viktiga förbindelse blir förverkligad och att det även blir persontrafik.

Lars-Ivar Ericson (C)

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se