torsjö live vers2

Grannen Måns till Torsjö Live

Grannen Måns till Torsjö Live

Ytterligare enbokningär klar för Torsjö Live. Barnartisten Grannen Måns kommer attuppträda på festivalen lördagen den 29 juni.

Bilden visar artisten Grannen Måns.
Grannen Måns, 13, uppträder på Torsjö Live.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Måns Ek, som huvudpersonen heter är utan tvekan den yngste av de artister och band som hittills är presenterade för Torsjö Live.

Trots sin ringa ålder har Grannen Måns redan skaffat sig en stor skara fans.

Måns, 13, bördig från Mariestad har bland annat uppmärksammats för låten Sommarlov som också blev vinjetten till SVT:s barn och ungdomsprogram Sommarlov.

I ett pressmeddelande skriver festivalarrangörerna att hans musikvideos haft över 10 miljoner visningar på Youtube. De berättar också att trettonåringens musik streamats över 20 miljoner gånger.

När arrangörerna i samma PM beskriver vad för musik som Grannen Måns representerar låter det så här:

”Hans musik kännetecknas av glada och roliga texter och melodier där flera av låtarna också har ett pedagogiskt och värderingsbyggande innehåll”

Ursprunget för artistnamnet Grannen Måns är så enkelt som det låter. För cirka två år sedan började den unga artisten synas i musikproducenten och dj:n Sebastian Tadros Youtubevideos.

De två bodde grannar i Mariestad där Måns bor kvar fortfarande. Tadros bjöd in honom att delta i en av hans videos och började sedan producera låtar till Måns Ek. På den vägen är det och nu har Grannen Måns via sina egna sociala kanaler, slagit igenom stort och har blivit en förebild och idol för en hel del barn runt om i landet.

Nu äntrar han alltså scenen 29 juni som också är den avslutande dagen för Torsjö Live. 

Daniel Hansson

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se