torsjö live vers2

Trollkarlar genomskådas förr eller senare

Trollkarlar genomskådas förr eller senare

INSÄNDARE. Förtrollningen är bruten. Alla vet att trollkarlar förr eller senare genomskådas och nu har vi fått kalla fakta på bordet. Det många visste eller anade har nu blivit offentligt. Desinformation och nidbilder på politiker har systematiskt spridits genom anonyma konton på social medier. Detta har skett genom SD:s kommunikationsavdelning och det vore klädsamt om Jimmie Åkesson kunde pressa fram en ursäkt istället för att låtsas ovetande och förklara det som skett som humor. Jag har ibland på min Facebooksida fått inlagt några av dessa inlägg och förstås tagit bort dem förfärad över det språkbruk och de bilder som använts. Detta är inte humor utan trakasserier och angrepp på det demokratiska samhället. Inom kyrkopolitiken och övriga politiska områden har jag under flera år haft goda samtal med SD-företrädare och ni har ofta talat om etik och moral. Antar att även ni börjar tvivla på förtrollningen och skall SD i fortsättningen vara ett respekterat parti  så är det dags att vakna upp nu!

Lars-Ivar Ericson  (C)

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se