torsjö live

God Jul alla läsare!

God Jul alla läsare!

Frilagts redaktör Berit Önell har fått ett sms med uppmaning att lägga ner Frilagt. Det kränkande ordvalet liknar väldigt mycket formuleringarna i det mordhot som hon och hennes familj utsatts för tidigare. Foto: Urban Önell

Frilagt har nu funnits i sju intensiva månader, vilket redan är längre än vad vissa belackare förutspådde, och kommer att fortsätta satsa långsiktigt på oberoende och granskande journalistik i Hässleholmsområdet. Det finns två starka drivkrafter. För det första behövs granskningar för att människor ska få insyn och för att motverka maktmissbruk och korruption. För det andra är det många som vill läsa Frilagt.

Nästan varje dag får jag nya tips om saker som behöver granskas och dessutom respons på det som publicerats. Väldigt många uppskattar att Frilagt gräver och uppmärksammar sådant som inte annars hade kommit fram och många stöttar därför också ekonomiskt. Tack! Men fortsätt att sprid till vänner och bekanta att Frilagt finns och behöver ännu fler stödprenumeranter.

Under helgdagarna kommer Frilagt inte att stänga helt, men dra ner lite på arbetstakten medan stora delar av samhället har jullov. Tveka ändå inte att höra av er om viktiga nyhetstips, via mejl eller telefon!

God Jul!

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se