torsjö live vers2

Sjuklövern har vaknat

Sjuklövern har vaknat

Tisdagen den 21 juni röstade riksdagen för skärpta, och något mer verklighetsförankrade, asylregler. Visserligen, som det heter, temporära men vi får väl hoppas de permanentas framgent. Ett kvitto på att sjuklövern, med Miljöpartiet i spetsen, sent omsider insett att de senaste årens liberala asylpolitik nått vägs ende. Enligt SVT (Novus) stödjer 70% de nya reglerna. En sak är säker. Hade inte  Sverigedemokraterna funnits hade dagens riksdagsbeslut aldrig blivit verklighet. Sverigedemokraterna påverkar.

Håkan Spångberg (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se