torsjö live vers2

Frilagt på julskyltningen

Frilagt på julskyltningen

Dansen kring granen var förstås en höjdpunkt för många barn.
I helgen är det dags för julskyltning igen.

I helgen hålls traditionell julskyltning och julmarknader på flera orter i Hässleholmsområdet, liksom på andra håll. I Hässleholms centrum pågår en mängd aktiviteter klockan 12-18 på söndag.

Vid ett marknadsbord på Stortorget finns också Frilagt och Gruppen för oberoende press. Liksom förra året finns möjlighet att ge bort en stödprenumeration på Frilagt med ett fint presentkort med julmotiv.

Tomtar, dans kring granen och glögg och pepparkakor är förstås obligatoriskt på julskyltningen. Men på Stortorget i Hässleholm blir det också barnteater med Pettsson och Findus, dansuppvisningar med mera.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

I gallerian kan alla som fotograferar sig med tomten delta i en tävling med fina priser genom Instagram. Lions har julmarknad på Carl Anderssons och Madrix innergård. På Första Avenyen finns en julstuga dit Ottarps Torp flyttat ut sin gårdsbutik och har öppet hela december tillsammans med flera andra företagare.

Presentkortet är i storlek A5 och har Frilagts logga på ena sidan och text med plats för valfritt belopp på andra sidan.
Presentkortet är i storlek A5 och har Frilagts logga på ena sidan och text med plats för valfritt belopp på andra sidan.

Cityledare Johan Jönsson berättar att julskyltningen egentligen pågår hela december med punktmarkering under tre dagar. Förutom på söndag är det den 10 december då det blir luciafirande med mera och den 21 december då

Tin Josefsdotter, tidigare cityledare, framför en eldshow och butikerna har öppet till klockan 21.

– Det blir lite nymodigheter i år, säger Johan Jönsson.

Hesslecity marknadsför nu också sitt digitala presentkort som kan användas för inköp hos ett 20-tal butiker. De flesta av butikerna i Hässleholm har öppet både lördagar och söndagar under december.

Den som vill bidra till orädd granskande journalistik, pressfrihet och demokrati i Hässleholm kan alltså stödja Frilagt genom att ge en stödprenumeration i julklapp till någon. Givaren kan fylla i valfritt belopp på presentkortet. Korten kan även beställas via Frilagts Facebooksida eller mejladress.

Berit Önell
berit@frilagt.se

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se