Gruppen-3a-328x120

Begränsa smällarna?

Begränsa smällarna?

Läge nu att reglera och begränsa fyrverkeriskjutandet i tätorter?  Anvisa särskilda platser där det får ske med säkerhetsavstånd till allt och alla som kan ta skada?  Känns verkligen som de negativa sidorna överväger de positiva och att detta inte passar in i ett samhälle där säkerhet och djurhänsyn blivit allt viktigare.  Riskerna, djuraspekten, alla som undviker att gå ut måste vägas mot nöjet för dem som älskar smällandet. Trevlig högtidlighet på central plats dit alla kan våga sig, även med vovvar vore en önskedröm. Strikt förbud mot allt skjutande utanför anvisad plats och tid. Kanske tiden är mogen att gå i den här riktningen nu?

Anna Ask

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se