torsjö live vers2

Förstod ni inte beslutet på fullmäktige?

Förstod ni inte beslutet på fullmäktige?

Angående styret – hur länge tänker Ni sitta kvar på era stolar och förhindra viktiga beslut som måste behandlas för skattebetalarna och kommunens bästa?

Fattade Ni inte beslutet som togs på fullmäktigesammanträdet? Vi är många vittnen till det. Man kan väl inte hoppa hage hur som helst.

Det var med smärta i hjärtat, ja i hela kroppen jag såg i Norra Skåne i torsdags att taket på paviljongen gjorde sin luftfärd och lämnade sin vackra park. Ett kulturminne av högsta klass. Vissa ord får man ta i repris. För Ni är som papegojor – ” å så bra vi är ” – det är som att hälla vatten på en gås.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

Men tangon är inte slutdansad. Paviljongtaket kan få en härlig luftfärd tillbaka till den plats den ska vara på. Det blir billigare att restaurera ett högt vandaliserat kulturarv där. Med rätt personer som beslutar i vår kommun som också lyssnar på sina kommuninvånare och väljare.

Byggherre Jacob Karlsson, hur kan Du och gänget sova gott på era dunkuddar? Att Ni inte skäms. Men det vet Ni väl inte vad det är. Jacob Karlsson, det knakar i många fogar.

Vi är ingen grupp som det går att leka med. Ni tror väl att vi sitter och sjunger. Sov Du lilla vide ung snart så är det vår.

Victoria Pehrsson

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se