torsjö live vers2

Gökunge i Stadshuset

Gökunge i Stadshuset

När man lyssnar på intervjun i Radio Kristianstad med Ulf Erlandsson (SD) angående delande av rasistiska budskap med mera i Fria Tider, blir man frågande. Vilken ”gökunge” har restalliansen släpat in i Stadshuset? Man kan tydligen nedlåta sig till vad som helst bara för att komma närmast köttgrytorna. I intervjun avslöjar sig UE med primitiva svar och bortförklaringar, ”alla kan göra fel”. Enligt Expo har han delat 130 texter och jag undrar om det inte räcker med att dela en gång för att inse att man gjort fel? Men kontentan av fadäser som SD-medarbetare gör, är att ytterligare sympatisörer strömmar till partiet. Märklig reaktion från medborgarna!

Hur tänker sig restalliansen kunna styra kommunen med endast 15 av 61 mandat. Vilka ”köttben” ska man slänga till (SD) för att få deras röster i olika beslut? Att kommuninvånarna kommit ur askan i elden råder inget tvivel om. I stället för en röd-grön röra, har man fått en blå-brun sörja. Varsågod och skölj!

Lars Nord
Fritänkare och outsider

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se