Gruppen-3a-328x120

Spångberg beklagar att han inte orkade

Spångberg beklagar att han inte orkade

Håkan Spångberg, en av avhopparna från SD i Hässleholm, beklagar i ett kort uttalande via mejl till Frilagt och andra lokala medier att han inte orkar fortsätta inom politiken.

Håkan Spångberg SD). Foto: Urban Önell
Håkan Spångberg. Foto: Urban Önell

Håkan Spångberg var partiets kassör och hade 14 olika politiska uppdrag i kommunen, bland annat som vice ordförande i miljönämnden.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

– Jag kan bara beklaga att jag inte orkade hantera den situation som uppstod i SD Hässleholm. Några av de som jag hade för avsikt att driva valrörelse ihop med kände samma sak. Detta är ett stort nederlag för mig och jag kan bara konstatera att jag inte var av rätt virke för uppgiften. Jag har mått oerhört dåligt en längre tid och kände att jag orkar inte pressen längre. Jag kan bara beklaga att detta har skadat partiet men jag är övertygad om att lokalföreningen gör en omstart och går en ljus framtid till mötes. Sverigedemokraterna går mot ett ännu bättre valresultat 2018. Lycka och välgång tillönskas alla nuvarande och blivande Sverigedemokrater. Själv träder jag tillbaka till ett liv utanför politiken.

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se