torsjö live vers2

Vi har ett ansvar

Vi har ett ansvar

Den senaste tidens politiska turer i Hässleholm har gjort att våra meningsmotståndare vädrar morgonluft i sin iver att förvägra oss inflytande, och till viss del har dom luft under vingarna. En positiv trend med omorganisation av nämnderna och förnyat styre i Fullmäktige har förbytts mot tillfällig ovisshet och stillestånd. Vi är dock fast beslutsamma i att företräda våra väljares åsikter på bästa sätt och förvalta det stora ansvar vi gavs i valet 2014. Detta gör vi bäst genom att stå fast vid vår politik men också bjuda in andra aktörer till samarbete efter premissen ge och ta. Både Regeringen och Alliansen applicerar idag delar av vår politik på sin egen eftersom verkligheten tvingar dom. Detsamma borde kunna ske även kommunalt. Utvecklingen pekar ditåt.

Patrik Jönsson, Sven Lundh (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se