Gruppen-3a-328x120

Äras den som äras bör

Äras den som äras bör

På sista tiden har missnöje spårats angående dom ”etablerade partiernas oförmåga/ovilja att lyssna in medborgarnas önskemål”. På tapeten är framför allt aktivisterna bakom Musikpaviljongens bevarande som blev överkörda av kommunens styrande partier trots massiv opinion. Dessa tänker nu bilda ett nytt lokalt parti som ska ta tillvara medborgarens intresse och fånga upp opinioner. Då kan det vara på sin plats att påminna om att ett sådant parti redan existerar.

SD var redan från början mot en rivning av paviljongen och stred hårt för dess bevarande både i fullmäktige, media, samt genom deltagande i olika manifestationer. Aktiva SD medlemmar var engagerade i namninsamlingen som nonchalerades och vi var även närvarande vid protestmarschen från Stadshuset.

Vid sidan av Folkets väl är SD det enda parti som fullt ut stod upp för ett bevarande av denna kulturbyggnad från Stadens militära epok.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Sverigedemokraterna förespråkar generellt mer direktdemokrati för att vitalisera den representativa demokratin. Vi vill ha fler folkomröstningar för att bättre läsa av folkviljan i aktuella ämnen. Den som delar dessa värderingar är varmt välkommen att engagera sig i SD och/eller rösta på oss i kommande val.

Sven Lundh (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se