torsjö live

Misstag att rösta ja till EU

Misstag att rösta ja till EU

1994 begick jag kanske det största av misstag. Jag röstade ja till medlemskap i EU. Ja till medlemskap i detta vänsterliberala elitprojekt vars syfte, enligt min uppfattning, är att utradera de europeiska nationalstaterna och ersätta dessa med Europas Förenta Stater. Detta genom små steg i federalistisk riktning. För det är ju så det går till. Inte för mycket på en gång. Små steg. Lite i taget så inte medborgarna förargas.

Så en dag står vi inför fullbordat faktum och undrar hur det blev som det blev. Men jag kan ju inte neka till min egen skuld till detta, som sagt.

Britterna vaknade dock och röstade för Brexit. Kan vi hoppas på ett Swexit?

Avslutningsvis om de, tyvärr, avskaffade id-kontrollerna. Jag ska spara Yngve Sunessons ledare i Nsk 4 maj. Kan bli användbar när nästa migrantkaos kommer. Men herr Sunesson har ju, liksom Centern, så gott som alltid helt motsatt uppfattning än vad undertecknad har.

Håkan Spångberg

 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se