torsjö live vers2

Det handlar inte om köttgrytor eller sandlådor

Det handlar inte om köttgrytor eller sandlådor

För Vänsterpartiet handlar röran i Hässleholm inte om prestige, platser i presidier, köttgrytor eller sandlådor. Det handlar om politik och människors vardag. Vår riktning var klar efter valet. Med investeringar i nya förskolor, hvb-hem, äldreboende och en fibersatsning för alla. Upprustning av Österås och lekplatser och skolgårdar. Det byggs igen i Hässleholm. Nya bostäder, nya företag, nya jobb. Men rest-alliansen tycker, med stöd av SD och FV, att det här duger inte. Mitt i mandatperioden är det viktigaste att ta makten. Lägga en budget med besparingar, neddragningar och privatiseringar. Toppat med en meningslös skattesänkning med 10 öre.

Cirkusen är igång. Lägg därtill ett krackelerande rasistparti som visar sig ha en väldigt stor garderob, med plats för alla skelett. Ett litet men väldigt högljutt lokalparti och en allians som inte vet vad dom tycker om sina nya kompisar.

Palmgren (M) var väldigt tydlig i pressen att Erlandsson (SD) skulle gå efter avslöjandena, men han är inte lika skarp när det gäller sin egen partikamrat som sitter kvar som ordförande i barn- och utbildningsnämnden.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

De riktiga offren i den här soppan är Hässleholms medborgare och all kommunal personal. Alla som nu kämpar på för att vardagen ska fungera, för våra gamla, våra barn och våra medmänniskor som inte har det så gott ställt.

Vänsterpartiet är ett progressivt parti med visioner om en bättre framtid för alla. Alla får plats i vårt Hässleholm där tillsammans inte är ett fult ord. Nästa år är det val och då är det allas vår möjlighet att påverka framtiden.

Magnus Åkeborn (V)
Kenneth Englund (V) 

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se