Gruppen-3a-328x120

Ingen mer vänsterpolitik

Ingen mer vänsterpolitik

Vänsterpartiet i Hässleholm reagerar i en insändare på att Sverigedemokraterna och Restalliansen gör anspråk på att leda kommunen. Detta må komma som en överraskning för vänsterpartisterna, men det är väl en fungerande oppositions uppgift att sträva efter maktskifte. SD:s väljare nöjer sig inte med att dess företrädare sitter stilla och åser rödgrön politik genomsyra vardagen med allt vad det innebär av skattehöjningar och låtgåmentalitet.

Vänsterpartisterna slänger ur sig anklagelser om rasism och skelett i garderoben utan minsta tillstymmelse till självinsikt. Den ”rasistiska” politiken har så smått börjat anammas av många övriga partier då dom likt kattungar fått upp ögonen för den extrema invandringens följder. V har genom sitt historiska samarbete med diverse kommunistdiktaturer världen över en extremt smutsig byk att bära. Stöd till internationell terrorism och ansvarslös ekonomisk politik kännetecknar partiet. Både politik och retorik är kraftigt föråldrad och i vissa delar direkt samhällsfarlig.

SD kommer alltid att göra sitt yttersta för att ha ett ord med i laget. Våra kärnfrågor känner dom flesta till såsom välfärd framför invandring, lag och ordning samt satsningar på landsbygden. Lokalt i Hässleholm vill vi se lägre kostnader för politiken genom tex sänkta arvoden och sammanslagna nämnder. Närproducerad och lokalt tillagad mat på skolor och äldreboenden. Bevarade skolor även på dom mindre orterna. Detta måste ske genom samarbete med andra partier då inget block har egen majoritet. Vi är inte låsta ideologiskt utan öppna för samtal med konstruktiva parter.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Sven Lundh
Ulf Berggren
SD Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se