torsjö live vers2

Hässleholmsfest ställs in

Hässleholmsfest ställs in

Med mindre än en månad kvar till Hässleholmsfesten meddelar arrangören Viktor Johansson på Stage Dream att festivalen ställs in. Bara 150 biljetter har sålts.

– Med facit i hand beror det här helt enkelt på bristande intresse, skriver han på Hässleholmsfestens Facebooksida på torsdagskvällen.

Viktor Johansson ställer in Hässleholmsfesten. Foto: Urban Önell

Mustasch, Ace Wilder, Robin Stjernberg, Daniel Lemma med flera artister var bokade till Hässleholmsfesten den 11 augusti.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Viktor Johansson höll i trådarna även vid Hässleholmsfesten förra året då kommunen var arrangör. Drygt 3 000 personer kom till Djupadalsparken, men 5 000 hade behövts. Efter en förlust på över en halv miljon kronor beslöt kommunen att inte arrangera Hässleholmsfesten i år. Viktor Johansson meddelade därefter att han skulle arrangera festivalen via sitt företag Stage Dream.

– När vi drog igång projektet i våras blev responsen enorm och det kunde inte känts bättre, skriver Viktor Johansson på Facebooksidan.

Men alltför få har alltså köpt biljetter.

– Efter avvägningar under en längre tid har vi tvingats att ta det beslut som säkrar produktionsbolagets överlevnad och framtid, därför behöver vi meddela att vi tyvärr tvingas ställa in Hässleholmsfesten 2017, skriver Viktor Johansson.

Han försäkrar att alla som köpt biljett kommer att få pengarna tillbaka omgående.

Viktor Johansson tackar också alla besökare som kom på förra helgens Rock The Night Festival på Hässleholmsgården som han beskriver som en succé och en folkfest.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se