torsjö live vers2

Moderaten Kenny Hanssons show

Moderaten Kenny Hanssons show

Efter Frilagts lovvärda försök att reda ut alla oklarheter kring reningsverket står en sak klar. Varje sig Leif Nilsson (S), förre ordföranden i byggnadsnämnden, eller den nuvarande Kenny Hansson (M) eller för den delen någon annan politiker eller tjänsteman i kommunen har i någon högre grad bidragit till att bringa klarhet i ”ärendet”! Vi konfronteras med rena lögner parat med ren okunskap. 

Unge Kenny Hansson (M), tillrättavisad av sitt eget parti, tycks ha gått helt vilse i politikens irrgångar. Kenny Hansson (M) ska måhända påminnas om att det är bättre att lämna arenan medan man ännu har ett fladdrande ljus framför fötterna.

Ronny Larsson i Kvistalånga 

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se