torsjö live vers2

Glöm inte bort kyrkovalet

Glöm inte bort kyrkovalet

Vad vill du med Svenska kyrkan och med Hässleholms församling? I nomineringsgruppen Levande församling vill vi skapa många utrymmen för möten mellan människor. Vi vill arbeta för en kyrka där alla behövs och kan hitta sin plats. I vårt stressade och självupptagna samhälle behöver vi en kyrka som visar på medmänsklighet, värme och kärlek. Det är i mötet med människor som vi kan sprida Jesu kärlek vidare.

Levande församling är en partipolitiskt obunden grupp. På vår lista har vi över trettio personer som på olika sätt kan bidra med kompetens och idéer. Idag har vi egen majoritet i kyrkofullmäktige i Hässleholms församling. Vi vill gärna kunna fortsätta utveckla församlingen bland annat genom att skapa forum för möten i olika former. För att kunna göra detta behöver vi din röst på söndag!

Elisabet Aronsson

Levande Församling i Hässleholms församling

 

 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se