torsjö live vers2

Medborgardialog om Hästvedamacken

Medborgardialog om Hästvedamacken

Hästveda servicekontor bjuder in till medborgardialog om den gamla macktomten vid infarten till samhället. Allmänheten uppmanas lämna in synpunkter och förslag på vad området ska användas till.

Genom medborgardialogen vill kommunen få allmänhetens förslag på vad den gamla macktomten vid infarten ska användas till.

Det är den politiska referensgruppen för Hästveda servicekontor som har tagit initiativ till medborgardialogen. Fram till den 31 oktober tar Hässleholms kommun emot allmänhetens synpunkter och förslag från på vad som kan göras med den gamla macktomten. Därefter utarbetar tekniska förvaltningen ett förslag som Hästvedabor får tycka till om.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Hässleholms kommun vill ha in tankar och idéer för att förvandla den gamla macktomten till något Hästvedaborna kan vara stolta över. I ett pressmeddelande talas det om tomten som en skamfläck som ska rustas upp.

Förslag kan lämnas in antingen direkt på Hästveda servicekontor eller via ett webbformulär på Hässleholms kommuns hemsida.

Vid en byavandring den 5 oktober kommer också tomten att besökas. Vandringen sker i samband med att Hästveda får besök av den så kallade dialogresan; ett projekt som kommunen genomför för att förbättra dialogen med kommuninvånarna.

Lotta Persson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se