torsjö live vers2

Barnens förlust

Barnens förlust

INSÄNDARE. Sverigedemokraterna fick se sin motion om återöppnade av Barnens Trafikskola i Djupadalsparken nedröstad i Hässleholms Fullmäktige. Detta är tråkigt av flera anledningar men främst för att det stänger en viktig möjlighet att förmedla trafikkunskaper till våra yngsta kommuninvånare. Den som rör sig i trafiken vet att klimatet hårdnat och respekten för regler sätts ofta på undantag av både skolbarn och bilister. Dessutom är det slöseri med befintliga resurser då Trafikskolan redan existerar och är i gott skick. Den hade lätt kunnat integreras i något arbetsmarknadsprogram eller drivas i kommunal regi av sommarjobbare.

Nu ser dessa möjligheter ut att förtvina pga politisk kortsynthet. Tråkigt för Hässleholm och dess yngsta invånare.

Sven Lundh, Hanna Nilsson, Ulf Berggren (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se