torsjö live vers2

Tankar från åsiktsläktaren

Tankar från åsiktsläktaren

INSÄNDARE.

Dagligdags översköljs man med rapporter om sprängdåd, skjutningar, övergrepp, rån, inbrott och liknande ociviliserade aktiviteter. Otrygghet håller på att bli ett nytt normaltillstånd i detta land. Sedan läser man om undanträngningseffekter då vissa grupper ska ges företräde till bostadsmarknaden. Till det kommer subventionerad sjukvård för vissa kategorier invånare.

Landet går kortfattat långsamt i bitar. Splittras helt enkelt. Allt detta är rimligen en konsekvens av hur politiken agerat de senaste årtiondena.

I detta läge stundar en valrörelse där dessa partier tydligen inbillar sig att man ska rösta för mer av samma vara. För egen del kommer jag aldrig att ens överväga att ge min röst till något så kallat etablerat parti som enligt min uppfattning varit delaktiga i den utveckling vi alla tar del av dagligen. Det är dags för medborgarna att bli mer aktiva i vilket samhälle de vill se framgent. Det finns alternativ för den som letar lite.

Fast man får väl förlita sig på en väl tilltagen spelvinst. Det skulle i alla fall lösa min situation.

Håkan Spångberg

 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se